Upravit stránku

Totožnost a kontaktní údaje správce údajů:

 Jméno a příjmení: Tibor Glemba
Sídlo: Sadová 11, 69501, Hodonín
Telefon: 800217217, 775603325
E-mail: glemba@purewindows.eu
Doručovací adresa: Tibor Glemba, purewindows s.r.o., Rohatecká 217, 69602, Ratíškovice

 

 

 

Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů, které mu budou na základě této smlouvy klientem poskytnuty se zavazuje, že bude tyto osobní údaje zpracovávat v souladu s právními předpisy a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

Právní základ pro zpracování

Smlouva kupní, smlouva o dílo a další typy smluv dle předmětu podnikání.

Poskytování osobních údajů je povinností subjektu údajů – klienta (dále jen "klient"), která vyplývá z výše zmíněné smlouvy.

Účel zpracování

Poskytování plnění podle smlouvy uzavřené s klientem

Příjemci osobních údajů

Orgány veřejné moci a státní správy  (např. soudy, správní orgány, finanční úřady atd. )

Poskytovatelé údržby informačního systému

Další příjemci dle potřeb a pokynů klienta

Doba zpracování osobních údajů

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu platnosti výše zmíněné smlouvy a po jejím skončení s nimi bude naloženo dle platné právní úpravy, zákona č. 499/2004 Sb. (zákon o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů) a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Nařízení GDPR).

Práva klienta

Právo na přístup k osobním údajům znamená, že klient má právo od správce  získat informace o tom, zda zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Klient má také právo, aby správce bez zbytečného odkladu opravil na jeho žádost nepřesné osobní údaje, které se ho týkají. Neúplné osobní údaje má klient právo kdykoli doplnit.

Právo na výmaz osobních údajů představuje jinými slovy vyjádřenou povinnost správce zlikvidovat osobní údaje, které o klientovi zpracovává, pokud jsou splněny určité podmínky a klient o to požádá.

Klient má právo, aby správce v určitých případech omezil zpracování jeho osobních údajů. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech správce , třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, má klient právo kdykoli vznést námitku.

Právo na přenositelnost údajů dává klientovi možnost získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou.

Právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů se neuplatní, jelikož osobní údaje klienta jsou zpracovávány z důvodu plnění smlouvy uzavřené s klientem, nikoli na základě souhlasu se zpracováním.

V případě,že bude klient jakkoli nespokojen se zpracováním svých osobních údajů prováděné správcem,může podat stížnost přímo jemu, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Níže mate možnost si stáhnout "Žádost subjektu údajů" kterou vyplňte a zašlete na uvedenou emailovou, případně doručovací adresu správce údajů.

 

 

Nahoru